lauantai 4. huhtikuuta 2009

Paluu arkeen

Lomasta selvittiin taas kerran hengissä. Pupu oli kamalan takertuvainen koko ajan, ilmeisesti se vierasti ihmisiä ja paikkaa. Yhtenä iltana Pupu-parka meni suutuspäissään huutamaan sänkynsä jalkopäähän ja nukahti siihen. Näin:

Tikuttelin oranssin topin yläpään nro 2 valmiiksi. Ei se täydellinen ole vieläkään, mutta saa kelvata. Langanpäät päättelen joskus myöhemmin.
Etupuolella on v-pääntie, takakappaleelle tein tällaisen kolmion. Pysyypähän sitten liivit poissa näkyvistä, jos pidän tätä ilman paitaa alla.

Yhtä tilaustyötä varten mukana oli valkoista Bambua, mutta parin mallitilkkukokeilun jälkeen tuumasin, että tarvitsen tähän pitsihaarukkaa. Sitä ei tietenkään ollut mukana. Eilen illalla virkkailin haarukan kanssa taas mallitilkun. Nyt alkaa näyttää vähän siltä, miltä pitäisikin.

Haarukan puutteessa otin käsittelyyn turkoosit Teddyt. Roseepitsilaitteen olin onneksi ottanut mukaan. Melkei kaksi kerää on mennyt ja tilalle on tullut tällainen läjä. Jalostin kukkasten virkkausta sen verran, että nyt niissä on vain kaksi langanpäätä per kukkanen edellisen työn neljän sijaan. Sekin totisesti riittää!

Ei kommentteja: