perjantai 5. syyskuuta 2008

Hupsista!

Miten tässä nyt näin kävi? Minun piti ostaa yksi, siis YKSI, kerä punaista Nallea. Ja näiden kanssa tulin kaupasta kotiin.
Onhan siellä se punainen Nalle-keräkin, tosin Coloria eikä yksiväristä. Mutta miten ihmeessä kassiin joutui tuo riemunkirjava kerä? En tajua. Sekin on Nallea, mutta Vauva ehti jo syödä siitä vyötteen. Halpa-Hallin Jenny langat oli tarjouksessa, vaaleanpunainen on Tipulle ja korallinvärinen Vauvalle. Ja Samokset oli -30% toisessa kaupassa. Vihreät piti ostaa, kun kotona on jo muutama kerä keltaista. Nythän niistä rupeaa jo saamaankin jotain. Ostokset kun lisää tähän kasaan, jonka sain äidiltä tällä viikolla (äiti ei ole kuulemma tehnyt Vauvalle mitään, joten nyt sain lankaa, jotta voin tehdä itse), niin lankavarasto karttui parissa päivässä ihan kiitettävästi. Ostokset oli yhteensä 650 g ja näitä Wooleja on 400 g. Voih...
Näihin minä yritän noita lankoja kuluttaa: kirjoneuletta taas tulossa, tällä kertaa sukat. Nämä ei ainakaan jää minulle, vaaleanpunainen kun kuuluu ehdottomasti inhokkiväreihin. En taida tykätä edes tuosta kirjoneuleesta. Niin ja aloittelin salaista patalappuakin, mutta siitä laitan kuvia vasta myöhemmin, jos muistan.

Sitten välillä työmaalle. Monttu on jo pohjalukemissa, siis tarpeeksi syvä. Ja aivan varmasti tarpeeksi kurainen. Isäntä seisoo tuolla takana, montun kokoa voi verrata vaikka siihen.
Huomenna tulee aamulla sorakuorma tänne pohjalle. Kunpa ei vain aina sataisi vettä!


Ei kommentteja: