maanantai 25. elokuuta 2008

Lapasia

Kirjoneulelapaset, naisen koko. Silmukoita oli 14 s/puikko, olisi voinut olla pari silmukkaa enemmänkin. Näistä tuli aika tyköistuvat. Lankana Nallen uusi Syksy-väri ja luonnonvalkoinen, puikot 3 mm. Tähtikuvion timprasin itse ruutupaperilla silmukkamäärään passeliksi.
Mitähän näistä nyt sanoisi... Kuva ainakin on (taas) aivan surkea. Onhan nämä ihan nätit, mutta ei tuo väriyhdistelmä nyt aivan paraskaan ole. Täytyy kokeilla muita värejä Syksyn kanssa.
On täällä tekeillä muutakin. En malta raivata tilkunleikkuuvehkeitä pois tuvan pöydältä ollenkaan. Niille tuntuu olevan käyttöä jatkuvasti.
Aitta seisoo paikallaan katto päällä! Harjapeltiä puuttuu vielä ja etuosan laudoitus on vissiin tehtävä uudelleen. Vanha taisi hajota siirrossa. Piha on tässä kuvassa melko kuiva kahden kokonaisen poutapäivän jälkeen.
Nämä tatit kasvavat mökillä pihassa. Pakkohan näistä oli kuva ottaa. Katsokaa nyt! Tässähän on ihan selvästi äititatti ja lapsitatti. Mökillä auottiin keittiön lattiaa. Kosteaahan sieltä löytyi. Tänä kesänä jäi venetsialaiset pitämättä.

Olen bongaillut lepakoita. Niitä on lennellyt tuossa talon vieressä pöpelikössä kahtena iltana peräkkäin. Taitavat asustella vintillä tai takapihan perukuopassa tai navetassa.

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Oi, mitkä ihanat herkkutatit. Niistä saa monenlaista hyvää. Edelleen olisi sille violetille Bambulle tarvetta.. Jos suostut myymään, laitatko minulle viestiä blogiin tai sähköpostiin.

Rouva Nordman kirjoitti...

Laitoin sulle sähköpostia. Mukavaa päivää :)